Düzce Valisi Cevdet Atay ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Yığılca ilçesinde Kaymakamlık, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Atay, vatandaş ve köy muhtarları ile de bir araya geldi.

İlçe Kaymakamlığı görevine yeni atanan Talha Altuntaş’ı ziyaret eden Vali Atay, Yığılca Kaymakamlığı Hizmet binasında bulunan kurumların yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Muhtarların sorunlarını dinledi

Kaymakam Talha Altuntaş, Belediye Başkanı Rasim Çam ve kurum amirlerinin de bulunduğu toplantıda Vali Atay; ilçeye bağlı köylerin muhtarları ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Muhtarların kendisinesunduğu talep ve isteklerinin yerine getirilmesi için yetkili kurum amirlerine gerekli talimatları veren vali Atay, vatandaş ve muhtarlar ile bir süre sohbet etti. 

Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı

Yığılca ilçe ziyareti kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığını ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Atay, Jandarma ve Emniyet Amirliği sorumluluk bölgesinde yürütülen faaliyetler hakkında bilgi alıp, denetleme defterini imzaladı.

Gerekli talimatı verdi

Fındık hasat günlerinin gelmesiyle birlikte özellikle Güneydoğu bölgesinden gelen işçilerin konakladığı alanı da ziyaret eden Vali Atay, işçilerin geçici barınması için sağlanan alanda incelemelerde bulunarak, geçici barınma alanın, başka bir bölgeye taşınarak gerekli sosyal imkanların sağlanması hususunda kurum amirlerine talimat verdi.

HABER: Mustafa Kileli