AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal, geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği Yığılca İlçesi ziyaretinde, Gökçeağaç Köyüne bağlı iki mahalleyi birbirine bağlayan asma köprü sorunu ile karşılaşmıştı. Köprüyü okula giden öğrencilerin kullandığı ve köprünün tehlikeli olduğu yönünde ki şikayetler üzerine Keskin, DSİ yetkilileri ile görüşerek, köprü ile ilgili çalışmaların bir an önce tamamlanmasını istemişti.

Keskin’in bu girişimleri sonucunda, bugün Yığılca ilçesine giden DSİ yetkilileri, AK Parti Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Yılgın ile birlikte incelemelerde bulundu. DSİ yetkilileri gerekli incelemenin ardından, mevcut asma köprünün kullanılamaz olduğu ve bölgeye yeni köprü yapılması gerektiği yönünde rapor hazırladı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak, “Sayın İl Başkanımızın girişimleri neticesinde, Gökçeağaç köyümüze bağlı iki mahalleyi birbirine bağlayan asma köprü için DSİ yetkilileri ilçemize gelerek incelemelerde bulundu. Yeni köprü yapılması için DSİ yetkililerinden söz aldık. Bu köprümüz tamamlandığı zaman, öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız güvenli bir şekilde bu köprüyü kullanabilecekler. Ben yeni köprünün yapılması için emek harcayan Sayın Milletvekillerimiz Fahri Çakır ve Sayın Ayşe Keşir ile İl Başkanımız Sayın Mustafa Keskin’e tüm Yığılca halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.