22 Ağustos Cumartesi günü yapılacak olan MHP Yığılca ilçe kongresine tek listeyle gidilecek. MHP Genel Merkezi’nin ‘Devam’ kararı aldığı mevcut İlçe Başkanı İlhan Yalçın yeniden aday gösterilecek. Yığılca ilçe delegelerinin de Yalçın’ı desteklediği öğrenilirken, kongrenin koronavirüs salgını nedeniyle alınacak tedbirlerle gerçekleştirileceği bildirildi.

“MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’NİN ŞANINA YAKIŞIR BİR KONGRE OLACAK”

Kongre öncesinde Öncü mikrofonuna konuşan Yığılca MHP İlçe Başkanı İlhan Yalçın, “Düzce’de 8 Temmuz’da Sayın Genel Başkanımızın başlatmış olduğu kongre süreciyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İl başkanımız doğrultusunda ilçemizde Milliyetçi Hareket Partisi’nin adına, şanına yakışır şekilde kongre çalışmamız devam ediyor. Tabiiki her bir arkadaşımla birlik ve beraberlik içinde güzel bir kongre süreci geçirmek için çalışıyorum. Yaklaşık 14 yıldan beri ilçe başkalığından dolayı tecrübe ve birikimimizle güzel Yığılca’mıza birlik beraberlik içinde bir kongre yapacağız" dedi. 

“YIĞILCA HALKININ BEKLENTİLERİNİ KARŞILAMAK İÇİN BÜYÜK MÜCADELE VERİYORUZ”

Kongrede koronavirüs salgını nedeniyle gereken önlemlerin alınacağını aktaran Yalçın, “Dünya genelinde pandemi süreci var, buna uyum sağlayarak sosyal mesafe ve maske kurallarına uyarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yığılca halkının beklentileri çok ve bu isteklerini karşılamak için büyük mücadele veriyoruz. Kongremiz 22 Ağustos da ilçemizde olacak. Yığılca’daki işlerin sonuna kadar takipçisi olacağız. Yığılca’da öncelikle işimiz yol. Sayın Vekilimiz Ümit Yılmaz’ın takibinde, yol çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

Haber: Savaş ARI