Olay bu sabah saat 08:30 sıralarında Yığılca ilçesine bağlı Akçaören Köyü'nde meydana geldi. 52 yaşındaki Orhan Çotur isimli vatandaş annesi tarafından kendisini fındık bahçesinde bulunan erik ağacına asılmış halde bulundu.

İddiaya göre olay şöyle gelişti: “Annesiyle birlikte fındık toplamak için fındık bahçesine giden Orhan Çotur, "İşim var" diyerek kendisine ait traktörle bahçeden ayrıldı. Daha sonra bahçeye geri dönen Çotur, fındıklıkta bulunan erik ağacına kendisini astı. Durumu fark eden Çatur'un annesi hemen yakınlarından yardım istedi.”

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. 112 Acil Servis ekipleri Orhan Çotur’un hayatını kaybettiğini tespit etti.

Savcının gerekli incelemesinin ardından Çotur’un cansız bedeni asılı bulunduğu erik ağacından indirilerek otopsi işlemleri için Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Jandarma ekipleri yaşanan olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, Çotur'un herhangi bir psikolojik probleminin bulunmadığı, maddi durumunun da iyi olduğu öğrenildi.

HABER: Savaş ARI