Her yıl 29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında tüm yurtta kutlanan Kızılay Haftası dolayısıyla, Düzce Anadolu Kız Meslek Lisesi okul bahçesinde kan toplama kampanyası düzenledi. Okul bahçesinde kurulan kan toplama çadırında Kızılay Düzce şubesi görevlileri okul öğretmenleri ve çevre esnafından kan bağışlarını kabul etti.

Kızılay'ın gezici kan alma merkezi okul bahçesinde bağışları alırken öğrenciler de Kızılay ve kan bağışı ile ilgili bilgilendirildiler. Düzce Kız Meslek ve Anadolu Kız Meslek Lisesi bünyesinde faaliyet gösteren Uygulama Anaokulu öğrencileri ise Kızılay haftası dolayısıyla hazırladıkları şarkıları seslendirdi.

Yine okul bahçesinde anaokulu öğrencileri tarafından Kızılay Haftası dolayısıyla yapılan çalışmalar ve kan bağışını önemini içeren afiş ve broşürler paylaşıldı.

Kan bağışı Kampanyasında İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, Kızılay Düzce şube Başkanı Kemal Demir de hazır bulunurken Okul Müdürü Melek Özgüner, düzenledikleri etkinliğe katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haber; S. KAŞKIR