Düzce’nin ilçelerine yapılacak olan 4 entegre hastanesinden birinin temeli bugün törenle atıldı. Kaynaşlı Entegre Hastanesi’nin temel atma törenine, Vali Adnan Yılmaz, Milletvekili Fevai Arslan, Kaynaşlı Kaymakamı Cengizhan Yılmaz, Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz, siyasiler ve bürokratlar katıldı.

Zamanında bitirilmesini istedi

Vali Adnan Yılmaz tören öncesinde kalabalık bir kortej tarafından Kaynaşlı girişinde karşılandı. Tören alanında konuşan Vali Yılmaz, Düzce’de özellikle yarım kalan yatırımlara dikkat çekerek, yüklenici firmadan entegre hastanesinin zamanında bitirilmesini istedi.

Yılmaz, “ Birlik ve bütünlüğe en ihtiyacımız olan bu günlerde birlik içinde ve takım halinde çalışmanın ürünü olan bu hizmetle karşınızdayız.Ödeneğimiz var, kaynağımız var, sadece iş yüklenici firmanın zamanında bitirmesine kaldı. Düzce’de gördüğüm eksiklerden biri bu olduğu için üzerinde duruyorum. Eğer işi zamanında bitirirseniz sizin için iyi bir referans olur.Akıllı olmalıyız, işimizi iyi yapmalıyız. İl,ilçe ve köylerimizin önceliklerini biliyoruz. Hep birlikte çalışarak hizmet edeceğiz.” Dedi.

İlçelere yapılacak olan entegre hastaneleri hakkında bilgi veren İl Sağlık Müdürü Ersin Şimşek, 330 gün sonra inşaatın tamamlanarak hastanenin hizmete açılacağını söyledi.

40 yıllık rüya

Törende konuşan Belediye Başkanı İsmail Korkmaz ve Kaymakam Cengizhan Yılmazise hastanenin Kaynaşlı’nın büyük ihtiyacı olduğunu ve ilçenin 40 yıllık rüyasına kavuştuğunu dile getirdiler.

Korkmaz ve Yılmaz, Ankara ve İstanbul gibi iki metropolün tam ortasında yer alan Kaynaşlı’nın D-100 ve bolu Dağı nedeniyle büyük hareketlilik yaşadığını, büyük taleple karşı karşıya kalınan ilçede acil servisin büyük ihtiyaç olduğunu belirttiler. Kaymakam Yılmaz ve Başkan Korkmaz, bu yatırım ile Kaynaşlı’nın 40 yıllık rüyasının gerçek olduğunu ifade ettiler.

 

Sağlıkta iyi yerlere geldik

Bir vilayette 5 hastane temelinin atılmasının her bürokrata nasip olmayacağını söyleyen Milletvekili Fevai Arslan ise, Düzce’nin sağlık alanında özellikle son 4 yılda çok iyi yerlere geldiğini vurguladı.

 

Konuşmaların ardından dualar edilerek temel atma törenine geçildi. Vali Yılmaz ve siyasiler birlikte butona basarak Kaynaşlı Entegre hastanesinin temelini attı.

HABER:H.İŞCAN