Türk Kızılay’ın Türkiye çapında başlattığı kan bağışı kampanyası Düzce’de de tüm hızı ile devam ediyor.Türk Kızılayı, Gönüllü Kan Bağışı oranını arttırmayı amaçladığı "1 Milyon İyi İnsan Aranıyor" İsimli Kan Bağışı Kampanyasını başlatmıştı.

 

Türkiye'nin kan ihtiyacının yüzde 40'ını karşılayan Türk Kızılayı, "Kanımızın Yetmemesi Kanımıza Dokunuyor" isimli kampanyanın ardından, "1 Milyon İyi İnsan Aranıyor" isimli kampanyayla da gönüllü kan bağışı oranını arttırmak istiyor. Kampanya kapsamında spor sokak çıkışında  kurulan çadırda Düzceli vatandaşlar    kan bağışı yapmışlardı. Bu kampanya  kapsamında “1 Milyon İyi İnsan” arasına Düzce Valisi Bülent Kılınç, Vali Yardımcıları ve Valilik personeli de girdi.

 

Düzce Valiliğinde yapılan  kan bağışı ile kampanyaya destek verildi.  Düzce Valisi Bülent Kılınç kendisinden  kan alınırken yaptığı açıklamada  kampanyaya herkesin sosyal sorumluluk adına destek olması gerektiğini söyledi.

 

Düzce Valisi Bülent Kılınç, Vali Yardımcıları ve Düzce Valilik Personeli de  1 milyon gönüllü arasında yer alarak kampanyaya destek verdiler.