AKZ İnşaat, Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdülaziz Kızıltaş tarafından Düzce’ye kazandırılan Baymak Orange Store’un açılışı bugün yapıldı.

Bugün, Rasim Betir Bulvarı üzerindeki mağazada gerçekleştirilen açılış törenine, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Mustafa Kayıkçı, MÜSİAD Başkanı Vefa Pehlivan ve Düzce Konut, Emlak Ltd. Şirketi Firma Sahibi Ekrem Önal’ın yanı sıra çok sayıda iş insanı ve misafirin katılımı ile yapıldı.

“Ticareti uluslararası düzeye taşımış durumdayız”

Açılış kurdelesinin kesilmesi öncesinde yaptığı kürsü konuşmasında Gözüpek Ailesini yaptığı yatırımdan dolayı kutlayan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, şunları kaydetti:

 “Gerçekten de bu arkadaşlarımızın gözü pekmiş. Böyle bir dönemde açılış yapmaları, bir ticarethane kurmaları gerçekten bizleri sevindirmektedir. Görüldüğü üzere biz ülke olarak bilinçliyiz. Bu çok büyük bir ekonomik savaştı. Bu savaştan Türkiye’miz galip çıkmıştır. Ülkemiz adına da sizleri kutluyorum. Bu savaşı başarı ile sonuçlandırdık ve daha iyi de sonuçlar alacağız”



“Düzce’mize kazandırdığımız için çok memnunuz”

AKZ İnşaat, Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdülaziz Kızıltaş, Düzce’ye kazandırdıkları mağazaya ilişkin yaptığı konuşmasında şu ifadelerde bulundu:

“Baymak Orange Store, bir teknoloji mağazasıdır. Bireysel ve endüstriyel hizmetlerin tamamını tek bir çatı altında veren bir firmadır. Bununla birlikte Batı Karadeniz Bölgesi ile alakalı yeni bir yapılaşma ve oluşum söz konusu, daha önceki mağazaların dışında daha çok çözüm ortağı ve çözümler üretebilen bir teknoloji mağazasıdır. Düzce’mize kazandırdığımız için çok memnunuz. Daha iyi bir şekilde, Batı Karadeniz Mağazası olarak da hizmet vermeye devam edeceğiz. Düzce Halkı her şeyin en iyisine layıktır. En iyi ve en kaliteli hizmeti alabilmesi için de mağazamıza bekliyoruz.”




“Düzce’mize de, bize de hayırlı olsun”

Abdülaziz Kızıltaş’a duyduğu güveni dile getiren Düzce Konut, Emlak Ltd. Şirketi Firma Sahibi Ekrem Önal, birlikte Baymak’ı Düzce’ye kazandırmayı amaçladıklarını belirterek şöyle konuştu:

“Allah utandırmasın. Aziz Kardeşim, Düzce’de başarılı inşaat firması sahiplerinden. Beraber ‘Baymak’ı Düzce’ye kazandıralım’ dedik. Düzce en iyisine layık, bizde bunun için gayret göstereceğiz. Düzce’mize de bize de hayırlı olsun.”



Konuşmaların ardından tören, açılış kurdelesinin kesilmesi ile sona erdi.