Düzce il emniyet müdürü Zekeriya Kahraman öncü ekranlarından canlı olarak yayınlanan son nokta programına konuk oldu.2009 yılı ile ilgili değerlendirmeler yapan Kahraman ,polisin 2009 yılı içinde görev alanının genişlemesi ile hizmet alanlarının genişlediğini belirterek , genel değerlendirmelere bakarsak 2008 yılı ile 2009 yılı arasında asayiş olaylarında çok fazla bir artışımız yok dedi.Düzcedeki polis hizmet alanındaki tüm gelişmeleri ve sıkıntıları dile getiren Kahraman ,Düzcelilerle birlikte en iyiyi yapmanın çabası içinde olduklarını söyledi.

Yılbaşı gecesi il merkezinde atılan silah sesleriyle ilgili görüntüler ilk kez Son nokta programında kendisine izletilen Kahraman , konuyla ilgili tüm görüntüleri incelemek amacıyla talep etti.

Bilindiği gibi yılbaşı gecesi saatler 24 ü gösterdiğinde düzcenin dört bir yanından yükselen silah seslerinin ürkütücü boyutlarını haber bültenlerimizde ekranlara getirmiştik.

Daha sonra konu hakkında değişik açıklamalar yapılmış ve düzcede yılbaşı gecesi silah atılmadığı ve haberlerin gerçeği yansıtmadığı iddia edilmişti.
Son nokta programında bir kez daha ekranlara getirdiğimiz görüntüyü il emniyet müdürü Zekeriya kahraman ilk kez görme imkanı buldu.

İl emniyet müdürü Zekeriya Kahraman izinli olduğu için yılbaşı gecesi düzcede olmadığından ne silah seslerini duymuş ve nede haberlerimizi izleme imkanı olmuştu ilk kez bu görüntüleri gören Kahraman “ arada havai fişek sesleride var ancak silah sesleride var bu konuda gerekli incelemeyi yapmak için elinizdeki görüntülerin tamamını bizlere ulaştırın incelemesini yapalım, 155 polis imdat hattına da bu tür şikayetleri bekliyoruz.Bu görüntüler ile eğer yer ve alarlarıda bize bildirirseniz daha iyi inceleme yapabiliriz “ dedi.