Ocak ayında kaldırımda yürürken kamyonet tarafından ezilerek hayatını kaybeden iki kardeşin davasında karar çıktı. 6 yaşındaki Ali Arda Mengütay ve 3 yaşındaki kardeşi Zeynep Mengütay'ın ölümüne yol açan kamyonet sürücü 8 yıl cezaya çaptırıldı.

 

OLAY...

 

26 Ocak 2014 günü akşam saatlerinde Metek TOKİ konutlarında virajı alamayan kamyonet sürücüsü, kaldırımdan yürüyen biri 3 diğeri ise 8 yaşındaki iki çocuk ve annesine çarpmıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan anne ve çocukları savrulurken, kazaya sebep olan sürücü hızla olay yerinden uzaklaşmıştı.

 

26 Ocak'taki haber için tıklayın     http://bit.ly/1pEb3d8       


Kaza sonucu 8 yaşındaki Ali Arda Mengütay olay yerinde hayatını kaybederken, 3 yaşındaki Zeynep Mengütay ve annesi Özlem Mengütay ağır yaralanmıştı.Kısa sürede kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri küçük Arda'nın olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit ederken ağır yaralı olan anne ve minik kızını ise hemen hastaneye kaldırmıştı. Çarptığı aileye yardım etmek yerine olay yerinden kaçmayı seçen sürücüsü N.Ü.'nün aracı terkedilmiş halde bulundu. Daha sonra sürücü kendisi teslim olmuştu.

 

Haber;S.Kaşkır