Kaza, saat 19:30 sıralarında Anadolu Otoyolu Gümüşova mevkii, İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Hasan M. idaresindeki yabancı plakalı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Önce bariyerlere çarpan araç ardından savrulup yolun ortasında durabildi. Sürücünün burnu bile kanamadan atlattığı kazada, otomobildeki 4 yolcu yaralandı. Kazanın bilgisini alarak dakikalar içerisinde bölgeye ulaşan Öncü Haber Merkezi çalışanlarından Talha Akarsu ve Tugay Bektaş, kameranın kayıt düğmesine basar basmaz beklenmedik bir saldırı ile karşılaştı.



Aracının görüntülendiğini fark eden kaza yapan araç sürücüsü Hasan M. hızla kameramanımızın yanına gelerek, "Neden çekiyorsunuz? Çekemezsiniz, indirin o kamerayı!" diyerek engel olmaya çalıştı. Haber ekibimiz ise sadece görevlerini yaptıklarını anlatmaya çalıştı. Ancak çok öfkeli olan sürücü ekibimize, sözlü ve fiziksel saldırıda bulundu. Kameraman ve muhabirimizin Öncü TV’ye ait sosyal medya hesabından, olay yerine yaklaşırken başlattıkları canlı yayına da yansıyan görüntülerde, kaza yapan araç sürücüsü Hasan M., olayı görüntülemek isteyen ekibimize önce sözlü saldırıda bulundu. Hasan M. sözlü saldırılarının ardından, görevini yapmak isteyen ekibimize fiziksel saldırıda da bulunarak, çalışanımızın elinden kayıtta bulunan kameranın düşerek zarar görmesine sebep oldu. 



Kaza ihbarıyla olay yerinde gelen jandarma ekipleri ise sürücünün saldırgan hareketlerine rağmen ortamı sakinleştirmediği gibi ekibimize gergin tavırlar sergiledi.



Tüm bu olumsuzluklar ekibimizin haber yapmasına engel olamadı. Diğer taraftan kazanın ardından olay yerine gönderilen 112 acil servis ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.