Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz hafta Düzce Üniversitesi yolunda 2 şahsın 11 kız öğrenciye yönelik taciz skandalının ardından harekete geçti. Polis ekipleri bu kez üniversite ve öğrenci yurtları ile Konuralp Bölgesini mesken edinen şahıslara yönelik savaş açtı.

Genellikle gece saatlerinde alkol kullanarak özellikle kız öğrencileri rahatsız eden şahıslara yönelik düzenlenen denetimlerde ekipler dün akşam Konuralp Bölgesinde uygulama yaptı.

Yapılan uygulama neticesinde ekiplerin şüpheli gördüğü 27 araç kontrol edilerek 11 bin 903 TL idari para cezası kesildi. Ayrıca 3 araç trafikten men edilecek 47 şahsın girdiği Genel Bilgi Taraması (GBT)’nda araması olan bir şahıs yakalandı.

Diğer yandan Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden gelen açıklamada, “Alkol kullanarak üniversiteli kız öğrencilere rahatsızlık veren bu edep ve haya yoksunu kişilere fırsat verilmeyecek. Gerek esnaf gerekse öğrenciler en küçük bir olumsuzluk anında 112 Acil Polis hattına ihbar ederek bildirebilirler.” denildi.

Haber: Ö. YILMAZ