Kaza bu akşam saatleri 19:30 sıralarında Düzce Üniversitesi mevkii Teknopark Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre alkollü olduğu öğrenilen İhsan H. İdaresindeki 14 DT 861 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Evren G. idaresindeki motosiklete çarptı.

Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Evren G. yaralanırken, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin Evren G’ye olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından, 112 Acil Servis Ambulansı ile Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı. 

Trafik ekipleri otomobil sürücüsü İhsan H’ye alkol metreyi üfletti. Sürücünün alkol sınırını fazlasıyla aştığı ve 425 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Otomobil sürücüsü İhsan H’nin kaza sonrası bile alkol aldığı görüldü. Polis ekipleri sürücüyü önce sağlık kontrolü için Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne, daha sonra gözaltı işlemleri için Şehit Osman Çatan Polis Merkezine götürdü. 

Kazada yaralanan Motosiklet sürücüsü Evren G’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Haber: Savaş ARI