Olay, Çavuşlar TOKİ CY-1 blokta meydana geldi. Akşam saatlerinde binanın yangın söndürme hidrofolarının bulunduğu depoya giren bina yöneticisi Hüseyin Biçer, motorların çalındığını fark etti. Biçer’in olayı vakit kaybetmeden durumu Düzce 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine, olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri, hırsızlık olayını aydınlatmak için bina çevresindeki güvenlik kameralarının görüntülerini incelerken, Hırsızlığın meydana geldiği binaya çağrılan Olay Yeri İnceleme ekipleri de motorların çalındığı depoda parmak izi çalışması yaptı.

Hırsızlık olayı ile ilgili Öncü Haber ekibine konuşan bina yöneticisi Hüseyin Biçer, “Akşam saatlerinde depoya girdiğimde hırsızlık olayını fark ettim. En son bir hafta önce depoya girmiştik, motorlar yerinde duruyordu. Bugünkü değeri motorların 13-14 bin TL civarında. Şimdi bina sakinlerinden yeniden para toplayıp 2 adet santrafor almak zorunda kalacağız. Şüphelendiğimiz kimse yok şu anda. Daha önce de binamızdan atık su mazgalları çalınmıştı. Burada her zaman hırsızlık olayları oluyor. İnşallah hırsızlar kısa zamanda yakalanır” ifadelerini kullandı.

Polis ekiplerinin hırsız ya da hırsızları yakalayabilmek için başlattıkları çalışmalar devam ediyor.