Melen Çayı’nın Tokuşlar Mahallesi mevkiinde cesedi suyun içerisinde bulunan İsmail Kurt’un (26) ölümü ile ilgili araştırmayı sürdüren Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yeni bilgiler ışığında soruşturmayı derinleştirdiği öğrenildi.

Kurt’un ölümüyle ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturmada şahıs hakkında yeni bilgilere ulaşıldı.

2015 yılında “uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak”tan dolayı birkaç kez hakkında işlem yapılan Kurt’un yakın çevresinin de “Kötü arkadaşlar çevresi vardı. Arada uyuşturucu kullanıyordu.” şeklinde ifadelerinin olması polisin araştırmalarını bu yönde arttırmasını sağladı.

Gencin ölüm nedeni otopsi raporuna suda boğulma olarak geçerken, detaylı incelemelerin devam ettiği ve olay öncesi uyuşturucu kullanıp kullanmadığının da araştırıldığı bilgisi edinildi. Ayrıca Kurt’un otopsisinde yapılan incelemede darp ve cebir olmadığı tespit edildi.

Olay
Öte yandan Körpeşler Mahallesi’ndeki ikametinden 9 Nisan’da ayrıldıktan sonra kendisine bir daha ulaşılmaması üzerine emniyete kayıp başvurusu yapılan Kurt’a 7 gün sonra vatandaştan gelen ihbar üzerine ulaşılmıştı. Melen Çayı kenarında suyun içerisinde bulunan Kurt’un naaşı sudan çıkarılarak morga kaldırılmıştı.