TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ…
Merkeze bağlı Hecinler Köyü’nde bulunan Düzce Belediyesi Çöp Ayrıştırma tesisinde bugün sabah saatlerinde feci bir kaza yaşandı. Kolunu pres makinesine kaptıran ve ağır yaralanan işçi, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Düzce Belediyesi Çöp Ayrıştırma tesisinde meydana gelen iş kazasında, 43 yaşındaki Tamer P. isimli bir işçi katı atıkları presleme makinesine atarken, kolunu pres makinesine kaptırdı. Vücudunun yarısı pres makinesine giren işçi, diğer işçilerin durumu fark etmesi ile makine durdurularak kurtarıldı.
Durumun Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Tamer P.’yi ilk müdahalesinin ardından 112 Acil Servis Ambulansı ile Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırdı. Çok sayıda kemiğinin kırıldığı öğrenilen Tamer P, hastanede doktorların yaptıkları tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Meydana gelen iş kazası ile ilgili jandarma ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.
Düzce Belediyesinden açıklama: “Süreç titizlikle takip edilecek”
Öte yandan Düzce Belediye Başkanlığı tarafından, Tamer P’nin ölümü ile sonuçlanan iş kazası ile ilgili yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
“Katı Atık Ayrıştırma ve İşleme ve Enerji Üretim Tesisi'nde 21 Nisan 2022 (bugün) günü yaşanan iş kazası neticesinde, tesisimizin işletmecisi ENVİO Şirketinin personeli Taner Polat (43) isimli çalışma arkadaşımız yaralanmıştır. Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan Polat, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmamıştır. Meydana gelen olay ile ilgili adli ve idari işlemler başlatılmış olup, süreç belediyemiz tarafından titizlikle takip edilecektir. Meydana gelen kazadan ötürü yaşamını yitiren Taner Polat’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.”