Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 15 Kasım Cuma günü gerçekleştirdiği iki ayrı operasyonda uyuşturucu madde bulunduran 3 kişiyi gözaltına aldı.
 
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle:
 
Olay-1 – 15.11.2019 günü Bolu İlinden temin ettiği uyuşturucu maddeleri ilimize motosiklet ile getirdiği tespit edilen şüpheli 1 şahıs Kaynaşlı ışıklı kavşağında durdurulmuş, şahsın üzerinden 32 gram Sentetik Kannobinoid maddesi ele geçirilmiştir. Şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Bulundurmak Kullanmak suçundan işlem yapılmıştır. Yakalanan şahsın yapılan sorgulamasında Hırsızlık Suçundan Yakalama Emrinin bulunduğu anlaşılmış, şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından Cezaevine teslim edilmiştir.



Olay-2 –
15.11.2019 günü D-655 Karayolu üzeri Düzce istikametine hareket halinde olan aracın dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışması üzerine, bahse konu araç Karaca Işıklı kavşağında görevlilerce durdurulmuş, araç sürücüsü ve yanında bayan bir şahsın olduğu görülmüş, şahısların aracı ve ikametlerinde yapılan aramalarda, 93 adet Ecstasy Hap ve bir miktar Esrar maddesi ele geçirilmiştir. Şahıslar hakkında Uyuşturucu Madde Bulundurmak Kullanmak suçundan işlem yapılmıştır.
 



Düzce Emniyet Müdürlüğü, suçla ve suçlular ile  mücadelenin Düzce halkının da desteği ile aralıksız devam edeceğini belirtti.