Anıtpark Meydanında düzenlenen törene Düzce Valisi Cevdet Atay, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, Düzce İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Baki Yılmaz, İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, STK temsilcileri ve daire amirleri katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasıyla başlayan Törende Düzce Valisi Cevdet Atay ve Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli’nin Atatürk anıtına çelenk sunması ile sona erdi.

29 Ekim coşkusu Akçakoca ilçesinde de düzenlendi. Akçakoca Hükümet Meydanında düzenlenen törene, Düzce Vali Yardımcısı Süleyman Hürrem Aksoy, Akçakoca Belediye Başkan yardımcısı Şenol Yazgan, siyasi parti temsilcileri, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Ünsal, İçe Jandarma Komutanı Hüseyin Ünlü, öğrenciler ve bazı kurum müdürleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni, anıta çelenk sunulmasının ardından sona erdi.