Bir süredir kuruluşu için çalışmaların yapıldığı Düzce İl Oğuz Boyları Kültür ve Dayanışma Derneği 11 Kasım Perşembe günü itibariyle yasal işlemlerini tamamlayarak kuruluş beyannamesini Düzce İl  Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğüne teslim ederek  resmen dernek statüsüne kavuştu. Kurucu Başkanlığını Murat Yılmaz’ın  yaptığı derneğin yönetimi 7 kişiden oluşuyor.

"GENÇLERİN EĞİTİMİ, YAŞLLARIN İHTİYACI KARŞILANACAK"

Dernek yönetiminden yapılan yazılı açıklamada, Düzce İli Oğuz Boyları Kültür ve Dayanışma Derneğinin  yakın zamanda bir merkez bürosu kuracağı  kaydedilerek, şu ifadelere yer verildi. “Bu vesile ile en kısa zamanda bir araya gelip görüş ve düşüncelerimizi paylaşacağımız, derneğimizin faaliyetlerini planlayacağımız bir ofis kiralayarak üye kayıtlarımızı yapacağız.  Üyelik ücreti ve yapılacak bağışlar ile elde edeceğimiz gelirleri, öncelikle gençlerin eğitimi, yaşlılarımızın ihtiyaçları için harcayacağız. Unutulmaya yüz tutmuş gelenek, görenek ve kültürel zenginliklerimizi geleceğe taşımak adına hiç bir fedakârlıktan çekinmeyeceğiz.”

YENİ YÖNETİM 7 KİŞİDEN OLUŞTU

 Kurucu Başkanlığını  Murat Yılmaz’ın yaptığı derneğin, Başkan Yardımcılığına İbrahim Bilgin,  Genel Sekreterliğe , Fatma Mürvet  Karaoğlu,  Muhasipliğe Mehmet Kabak, üyeliklere de , İsmail Kurnaz,  İsmail Serhat Yılmaz ve Durmuş Karaoğlu getirildi.