Türkiye’de ihtiyaç sahibi vatandaşlarla, hayırsever vatandaşlar arasında köprü vazifesi gören AHBAP Derneği Genel Başkanı ve Türk Rock Müziğinin güçlü sesi Haluk Levent, Düzce’de yine gönülleri fethetti.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk ile birlikte, özel gereksinimli bireylerin istihdam edilerek hayata kazandırıldığı Kusursuz Kafeyi ziyaret eden Haluk Levent, burada Down Sendromlu bireylerle bir araya geldi. Ziyareti sırasında Down Sendromlu bireylerle yakından ilgilenen Haluk Levent, kafenin ihtiyaçları için hayırsever bir iş adamının 100 bin TL tutarında yardımda bulunacağını belirtti.

Levent, “Ben AHBAP Başkanı olarak bir yere giderken hep hazırlıklı giderim. Haluk Levent olarak hiç hazırlıklı gitmem. Ama ben bugün AHBAP Başkanı olarak buradayım. Burası ile ilgili hafif bir inceleme yaptım, baktım. Ardından hayırsever bir dostumla görüştüm, telefonla. Bu arkadaşımızın ismini vermek istemiyorum, çünkü bu hayırsever kişiler isimlerini vermek istemiyorlar. Hemen Pazartesi günü bu kafenin bazı lojistik ve diğer ihtiyaçları için vereceğiniz hesap numarasına 100 bin TL bağış yapmayı teklif etti. Ben size bu 100 bin TL’lik bağışı açıklamış olayım. Hayırseverlerimiz bizim canımızdır. Burasını ziyaret edeceğimi söyleyince, sağ olsun Down Sendromlu özel kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak istedi. AHBAP’ın işi bu zaten, hayırseverlerle ihtiyaç sahiplerini buluşturmak” dedi.  

“Düzce’nin benim için ayrı bir anısı var”

Deprem döneminde askerlik görevini Ankara’da yaptığını, yardımcı birlik olarak Düzce’ye yönlendirildiklerini dile getiren Levent, “Ben bir yere uğradığım zaman, bir daha oraya uğrarım. Bir de Düzce yol üzeri, bizim için çok kolay oluyor. Bern deprem zamanı Ankara’da askerlik yapmıştım. Düzce’ye yardımcı birlik olarak gönderildik ve burada çok çalıştık. Çadır kentler kurduk, kurtarma çalışmalarına başladık. O zamandan beri Düzce benim için kalbimde anısı başka olan bir kenttir. Deprem döneminden edindiğim arkadaşlarımla hala daha görüşürüm” diye konuştu

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Levent’in hayırsever bir iş insanın vasıtasıyla Kusursuz Kafe’ye 100 bin TL kazandırılmasından dolayı, kendisine teşekkür etti.

HABER: Savaş ARI