Düzce Karaca Mahallesinde aile dramı yaşanıyor. Şiddet gördüğü için eşinin uzaklaştırma cezası aldığını ve 3 aydır ayrı yaşadıklarını belirten 2 Çocuk annesi Yıldız İşcen, faturasını ödeyemediği için doğalgazının kesildiğini söyledi.

2 ve 6 yaşlarında ki çocukları ile soğukta yaşadığını, yemeklerini ise elektrikli sobanın üzerinde pişirdiklerini ifade eden İşcen, “Çok mağduruz. Ekmek alacak paramız bile yok. Çocuklarımla ortada kaldım. Doğalgaz faturasını ödeyemediğim için, gazı kestiler. 2 Çocuğumla soğukta oturmak zorunda kaldık” dedi.

“YETKİLİLERDEN YARDIM TALEP EDİYORUM”

Düzceli yetkililerden yardım talep ettiklerini ifade eden İşcen, “Daha önce Düzce Valiliği Sosyal Yardımlaşmaya başvurdum. Bana 500 TL Yardım parası verdiler. Daha sonra tekrar gittim çocuklarım için, ama yardım etmediler. Ben çocuklarım için yetkililerden yardım talep ediyorum. Ne olursunuz duysunlar sesimizi” diye konuştu.

Zor durumdaki aileye yardım etmek isteyen vatandaşlar Öncü Haber Merkezi ( 0380 524 09 05) veya Öncü Haber WhatsApp İhbar Hattını ( 0542 767 1881) arayarak bilgi alabilir.