Düzce’de sadece beyaz et değil kırmızı ette de damaklarda iz bırakan Kanatçı Suat, çocuklu aileleri mutlu eden yeni bir hizmeti restaurantıyla buluşturdu.

Yakın dönemde Sakarya’nın Hendek ilçesine yeni bir restoran açmaya hazırlanan Kanatçı Suat, Düzce’deki restoranına, bölgenin en büyük çocuk oyun parkurunu hizmete açtı.

Restorana gelen müşteriler, keyifle yemeklerini yerken çocukları ise oyun parkurunda eğlenceli vakit geçiriyor. Kanatçı Suat’ın restoranına kazandırdığı çocuk oyun parkuru, çocukların sıkılmadan hem yemek yiyip hem de oyunlar oynaması nedeniyle anne-babaların yüzünü güldürüyor. Aileler yemeklerinin ardından çaylarını yudumlarken, çocuklarla ilgilenen görevlinin sürekli yanlarında durması yemeğe gelenlerin gönül rahatlığıyla zaman geçirmesini sağlıyor.

Öte yandan müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Kanatçı Suat, yatırımları ile Düzce’nin lezzet devi haline geldi. Sulu yemekten ızgara çeşitlerine kadar müşterilerine farklı damak tatları sunan Kanatçı Suat, Düzce’nin yemek sektörüne yeni bir soluk kazandırdı.