Düzce’de Fiat Simge Otomotiv, 2015 yılından bu yana elde ettiği başarılarıyla “Düzce İl Pazar Liderliği” unvanını 2020 yılında da sürdürdü. Fiat Simge Otomotiv ile 378 adet satış ve yüzde 18,4 ’lük pazar payına sahip olan Fiat, Düzce’de en çok satılan marka oldu.

“VESİLE OLAN TÜM MÜŞTERİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Fiat’ın Düzce’deki güçlü temsilcisi Simge Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu, “2015 yılından bu yana Fiat markası olarak hem Bolu’da hem de Düzce’de biz en çok satan pazar lideriyiz. Bu bizim için büyük gurur. Bu gururu bize yaşatan yol arkadaşlarımıza, markamıza gönül vermiş değerli müşterilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu gururu bütün müşterilerimizle paylaştık. Bizim için markamıza sahip çıkan müşterilerimiz çok önemlidir. Bizim kurum olarak ilk planda tuttuğumuz müşteri memnuniyeti de bizim için bir hayli önemlidir. Müşterilerimizin verdiği destekler olmasaydı biz bu başarıya ulaşamazdık. Fiat markası Türkiye’de zaten pazar lideri olan markadır. Bu pazar liderliğini bizde şehrimizde ve Bolu’da birincilik elde etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Vesile olan tüm müşterilerimize gururla müteşekkiriz.” diye konuştu.

“MARKANIN HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRMESİ BİZİ GURURLANDIRDI”

Düzce’de 2015 yılından bu yana Fiat Simge Otomotiv’in otomotiv pazarında en çok tercih edilen marka olmasının gururunu yaşadığını dile getiren Durdu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizim markamız Tofaş - Fiat markasının Düzce’de 45 yıllık bir mazisi var. Fiat markasıyla bizim 9. yılımız. 2015 yılından beri Fiat markasını birincilikle taçlandırıyoruz. Bu Tofaş fabrikalarından bize her yıl verilen resmi bir ödül. Bu ödülü bize sağlayan bölgemiz ve çevremiz tarafından, markanın hak ettiği değerin verilmesi bize de büyük gurur yaşattı. Markamız sektörde fiyat ucuzluğu, servis bakımları, uzun garanti süreleri, Euro NCAP üzerinden alınan başarı, dünya da ve ülkemizde elde ettiği başarı ürün gamı ve ürün tedariği gibi sağladığı olanaklarla birincilikte büyük bir pay elde ediyor. Biz tabi işimizi yapıyoruz. Takım arkadaşlarımızla birlikte işimizi iyi yapmaya çalışıyoruz. Simge Otomotiv olarak sadece bu markamızda 50’ye yakın çalışanımız var. Satıcısından, araç temizleyicisine kadar herkesin bu başarıda payı var. Tofaş – Fiat markası da müşteri memnuniyetini çok önemsiyor. Müşterilerle ilgili anket çalışmaları gibi sürekli günlük olarak müşteri analizi gerçekleştiriliyor. Haftalık ve aylık değil. Günlük olarak Tofaş – Fiat markası müşterileri denetiminde olan bir marka. Bu durumdan dolayı da biz sorumluluklarımıza daha da arttırıyoruz. Aslında bu başarılar bizim gelecek adına sorumluluklarımızı da arttırmış oluyor. Bizim için bu liderlikte, bu başarıda ve müşteri memnuniyetinde kalarak bu durumu sürdürebilir bir hale getirmek çok büyük önem arz ediyor.

“2021 YILINA YENİ SÜRPRİZLERİMİZLE DEVAM EDECEĞİZ”

2021 yılında bir önceki yıla göre otomotiv sektöründe üretimin artmasıyla birlikte tedarikte yaşanan sorunların en az seviyeye indirildiğini vurgulayan Durdu sözlerini şöyle noktaladı:

“Geçtiğimiz 2020 yılında dünyada ve ülkemizde yaşanan pandemi nedeniyle otomotiv sektöründe büyük bir tedarik sıkıntısı yaşandı. Ancak Tofaş bu süreci en iyi şekilde yöneten önde gelen markalardan birisi oldu. Bursa’da bulunan fabrikasıyla yerli üretim oluşu bizim için büyük bir avantaj oldu. Müşterilerimizin parça talebinde en kolay ulaşılan markalardan biri Fiat oldu. 2021 yılı için geçen yıla göre üretim arttı. Yerli üretim avantajını kullanarak 2020’ye göre 2021 yılında bulunurluk olarak biraz daha yukarıdayız. Simge Otomotiv Fiat markası olarak 2021 yılında da Allah’ın izni ve müşterilerimizin destekleriyle yeni sürprizlerimiz ile birlikte müşterilerimizi şaşırtmaya devam edeceğiz.”

HABER: F. UÇAR