Melih Tepe, Düzce Merkez’e bağlı Yenimahalleli olan 3 çocuklu Yakup ve Sevinç çiftinin ortanca çocukları. Avusturya’nın Viyana kentinde yaşayan 20 yaşındaki Tepe büyük bir Düzce sevdalısı ve aynı zamanda da Düzcepor fanı. 1 yıl önce müziğe olan ilgi ve yeteneği keşfedilen Tepe, Türkçe’de Düzce’nin plaka kodu 81 anlamına gelen ‘8eins’ adıyla kendi yazıp bestelediği rap şarkılarını söylemeye başladı.

Geçtiğimiz Haziran ayında çıkardığı ‘Ganz Oben’ isimli parçayla profesyonel müzik dünyasına adım atan Tepe, son çalışması ‘Step In’de Düzcelilere sürpriz yaptı. Şarkısına Viyana sokaklarında klip çeken Tepe, birçok sahnede ‘Şampiyon Düzcespor’ bayrağına yer verdi. Hareketiyle Düzcelileri mest eden Tepe, şarkısını Düzceliler’e ve Düzcespor sevdalılarına armağan etti.

Kendisine ait sözleri Türkçe ve Almanca olarak rap müzik sektöründe adım adım ilerleyen Tepe’nin hedefi ise kendi bestelediği ve yazdığı şarkılarının dünya çapında söylenmesi.

DÜZCESPOR’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Tepe’nin jesti üzerine Düzcespor Kulübü, ‘Step In’ klibini paylaştı. Kulüpten yapılan açıklamada “Avusturya'da Yaşayan Düzceli Yeni Mahalle'den Olan Taraftarımız Melih Tepe'ye Sevgilerle... Çekmiş olduğu klibi Düzcespor'a Armağan Ediyor.” ifadelerine yer verildi.

8eins - Step In şarkısının klibini izlemek için BURAYA tıklayabilirsiniz.

HABER: Mehmet GÜNESEN