Düzce Tanıtma ve Kalkınma Vakfı Olağan Genel Kurulu, 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü düzenlenmiş ve iş insanı Ahmet Mutlu yapılan seçimde seçimde ipi göğüsleyerek vakıf başkanı seçilmişti. Gerçekleştirilen törenle Düzce Tanıtma ve Kalkınma Vakfı Başkanı Ahmet Mutlu, selefi Yusuf Taşhan’dan görevi devraldı.

İLK TOPLANTI BAYRAMDAN ÖNCE

Görevine başlamasının ardından Öncü Haber’e özel açıklamalarda bulunan Başkan Mutlu, “Düzce’mize ve ülkemize hayırlı olsun. Bayramdan sonra yönetim kurulumuzla ilk toplantımızı yapacağız. Burada Düzce’miz için atılması gereken adımları hedeflerimiz doğrultusunda istişare ederek yol haritamızı belirleyeceğiz. Sonrasında da Sayın Valimiz Cevdet Atay’ı, Belediye Başkanımız Faruk Özlü ve Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a ziyaretler düzenleyeceğiz. İnşallah bizimle birlikte Düzce Tanıtma ve Kalkınma Vakfı’nda başlayan yeni süreç memleketimize iyi olur” dedi.

“MERKEZLE SINIRLI KALMADIK, DÜZCE’YE BÜTÜNÜYLE YER VERDİK”

Mutlu’nun önemli isimlerin yer aldığı yönetim, danışma ve denetim kurulları listesi de kapsayıcı ve bütünleştirici özelliğiyle dikkat çekmişti. Düzce’yi bütünüyle kucaklayan ve temsil eden bir yönetim kurulu oluşturmak için liste hazırladıklarını kaydeden Mutlu, “Yönetim kurulumuzu belirlerken sadece Düzce merkez ile sınırlı kalmadık. Kentimizi tümden temsil etmesi için ilçelerimize de yer verdik. Bir denge çerçevesinde hareket ettik. Bundan sonraki süreç de bütün Düzce’mizi kapsayan bir şekilde ilerleyecek” dedi.

HABER: Mehmet GÜNESEN