Düzce Fırıncılar Odası Başkanı İbrahim Korkmaz bu seneki   ramazan pide fiyatlarını  açıkladı.  Korkmaz yaptığı açıklamada 350 gr. pidenin 4.5 TL, 600 gr.  pidenin ise 7.5 TL olacağını belirtti.

Düzce Fırıncılar Odası Başkanı İbrahim Korkmaz Öncü Habere yaptığı açıklamalarda şunları kaydetti:

“Koronavirüs tedbirleri kapsamında ekmekte uygulanan paketleme sistemi Ramazan ayı boyunca pidelerde de uygulanacak. Biliyorsunuz şuan Düzce’de fırından dışarı çıkan ekmeklerin hepsi tek tek paketleniyor. Halkımızın sağlığı için hijyenik ortamlarda ekmek üretmeye devam ediyoruz.

Ramazan  ayının gelmesi ile birlikte ramazan pideleri sabah saat 11 gibi başlayıp akşam 18’e kadar  pide üretimine müsaade edildi. Saat 18’den sonra fırınlar  pide pişiremeyecek.

Fiyat konusuna gelecek olursak geçen sene 300 gr olan pide bu sene 350 gr olacak.  Yumurta ve susam parası da alınmayacak. Tekli pide 4.5 TL çiftli yani 600 gr pide 7.5 TL olacak. Pideler paketlenerek servis edileceği için bununda ayrı bir maliyet var tabi.”

Akçakoca’da ramazan pideleri fiyatları belli oldu

Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Nedim İşgören, yaptığı açıklamada pide fiyatlarının Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından belirlendiğini söyledi.

İşte Ramazan pidelerinin fiyatı:

350 gram susamlı ve kıymalı pide…. 4.50 TL

600 gram susamlı ve kıymalı pide… 7.50 TL

700 gram ramazan simidi… 8.00 TL