Düzce Valisi Cevdet Atay’ın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına Düzce İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz,  Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal, Küresel Gazeteciler Konseyi Düzce Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Köseer, Savaş Arı, Harun Can Şerbetçi ve Düzce’de görev yapan gazeteciler katıldı.

Kahvaltı programının ardından konuşan Vali Atay, Koronavirüs salgını ile mücadelede büyük özveri gösteren Düzceli basın mensuplarına teşekkür ederek,  “Bugün Düzce’nin çok kıymetli basın mensupları ile kahvaltı yaptık. Pandeminin başından bugüne kadar, Düzce basınımız bu olayın ne kadar önemli olduğunu, toplum açısından ne kadar en büyük sorun olduğunu dile getirdiler. Ben buradan bütün basın mensubu arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Çünkü kamu hizmeti yapıyorsunuz. Kamu hizmeti yaparken, toplum açısından çok önemli olan bu hassas konuyu ilk günden beri dile getiriyor ve önemsiyorsunuz” diye konuştu.

“Aşılamada oranımız yüzde 73.6. Maviye çok yakınız”

Aşılamada Düzce’nin yüzde 73. 6 olduğunu belirten Vali Atay, “Aşılamada yüzde 73.6 seviyesindeyiz. Maviye çok az kaldı. Bu konuda vatandaşlarımızın biraz daha duyarlı olmaları lazım. Aşı olmayan kesimin, bir an önce aşılarını yaptırmalarını istirham ediyorum. Hem kendi sağlıkları açısından, hem de sevdiklerinin sağlıkları açısından lütfen bir an önce aşılarını olsunlar” şeklinde konuştu.

Vali Atay son olarak, Düzce’de merkez ve ilçelerdeki köylerin ihtiyaçlarına göre, sıcak asfalt ve kuru beton yol çalışmaları devam ettiğini belirtti.

HABER: Savaş ARI