Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler yağışlı havalarla birlikte uzayan yabani ot ve dikenli alan temizliğiyle mücadele ediyor. Ağa Mahallesinde yapılan çalışma tamamlanırken, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda diğer alanlarda ise çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler; "Vatandaşlardan gelen istekleri dikkate alarak yön verdiğimiz çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza daha kaliteli, daha temiz yaşam alanları sunmak amacıyla çevre temizliği ve çevre düzenleme çalışmalarımıza parklarımızın yanı sıra muhtelif alanlarda temizlik ve ot biçme işlemlerini devam ettiriyoruz.

Belediye ekipleri site çevrelerinde, yol kenarlarında ve yeşil alanlardaki diken, çalı öbeklerinin temizliği düzenlemeleriyle görüntü kirliliğinin de önüne geçmeyi hedefliyor.



"Banklarda ateş yakmayın, çöpleri yerlere atmayın"

Diğer taraftan kirliliğin yanı sıra sinek ve pire basmasıyla adından söz ettiren Melen Su Park'ta da temizlik başladı. Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan temizlik çalışmalarında oturma bankları, çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları düzenli olarak temizleniyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren ekipler, "Parklarda temizlik çalışmaları düzenli olarak yapılıyor. Tüm parklarımızın ve çocuk oyun alanlarımızın temiz kalması için aralıksız çalışıyoruz. Ancak bu nokta da vatandaşlarımızdan da yardım bekliyoruz. Çöplerini, pet şişelerini, kuru yemiş kabuklarını yerlere atmamalarını, oturma bankları ve masalarda ateş yakmamalarını rica ediyoruz. Parklarımızı hep birlike el birliği ile temiz tutalım. Bu konuda vatandaşlarımızdan daha duyarlı olmalarını rica ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber: C. ÜSTÜNER