AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ile birlikte Bakan Yardımcısı Yavuz ile bir araya gelen Başkan Özlü, Düzce’de kültür ve sanat yaşamını canlandırmak adına yaptıkları çalışmaları anlattı.

Düzce’ye ‘Devlet Tiyatroları Sahnesi’ talebi

Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Özlü, “Sayın bakan yardımcımızı ziyaret ettik. Şehrimizin kültür ve sanat faaliyetleri noktasında yapılan çalışmaları ve bundan sonrası için öngördüğümüz hususları değerlendirdik. Düzce’ye ‘Devlet Tiyatroları Sahnesi’ açma talebimizi de ilettik.” diyerek Düzceliler’in uygun fiyata kaliteli oyunları izleme fırsatı bulmalarına dair çalışmaları olduğunu kaydetti.

Konuralp’teki çalışmalar ana gündemlerden…

Konuralp’te devam eden kazı çalışmalarının da toplantının önemli bir gündem maddesi olduğunu kaydeden Özlü, “İlimiz turizminin geliştirilmesi başta olmak üzere Konuralp Antik Kenti’nde devam eden kazı çalışmalarımız ve Mutfak Sanatları Merkezi özelinde bilgi alışverişinde bulunduk. Düzce adına sayın bakan yardımcımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi. Ziyaretin sonunda Başkan Özlü, Bakan Yardımcısı Özkan Yavuz’a kentin töresel yemeklerini içeren ‘Düzce Yemekleri’ kitabını hediye etti.