İyi Parti, yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla yardım çalışması başlattı. İhtiyaç sahibi vatandaşların Ramazan ayını bir nebze de olsa rahat geçirmelerine destek vermek amacıyla İyi Parti Düzce il ve tüm ilçe teşkilatları, tespit ettikleri ailelere, bir ailenin temel erzak ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırlanan yaklaşık 300 ramazan kolisini dağıtmaya başladı.

“Toplumsal dayanışmayı arttırmayı amaçlıyoruz”

İl Başkanı Yunus Özay Er, yapılan bu çalışmayla toplumsal dayanışmayı arttırmayı amaçladıklarını ifade ederek, “Ramazan ayı dini açıdan çok önemli bir ay olmasının yanı sıra sosyal açıdan da yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörünün ön plana çıktığı en önemli aydır. Bizler de üzerimize düşen görev ve sorumluluğu yerine getirerek, ramazan ayında da vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyoruz.” dedi.

“Yardımın gizliliği ilkesiyle hareket ediyoruz”

Yardımın gizliliği ilkesiyle hareket ettiklerini söyleyen Er, yardımlaşmanın dini ve sosyal bir görev olduğunu, amaçlarının yardım yapıldığını göstermek değil bir vatandaşın derdine derman olmak olduğunu ifade etti. Bu doğrultuda ”bir elin verdiğini diğer el görmesin” anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Er, "Bize başvuran, ya da arkadaşlarımızın tespit ettiği ihtiyaç sahibi 300 ailemize destek olacağız." diye konuştu.

Üzerinde “Aklın baharda olunca fikrin çiçek açar ,

Güzel düşün, güzel olsun..

Ne havaya, ne suya ne de toprağa..

Cemre bu sefer insanlığa düşsün.

Düzceli’nin Düzceli’ye selamı ile..” notunun bulunduğu erzak kolileri bugün itibariyle ihtiyaç sahibi ailelere tek tek ulaştırılmaya başlanıyor.