Düzce’de Akçakoca, Cumayeri ve Çilimli ilçesini vuran sel felaketinde selzede vatandaşlara yaptığı yardımlarla dikkatleri üzerine çeken DİSDER, her zaman olduğu gibi bu Kurban Bayramında da ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında yer aldı. Hayırsever vatandaşlardan topladığı kurban etlerini, ihtiyaç sahibi vatandaşlarla buluşturan DİSDER, yine yüzleri güldürdü.

Hayırsever vatandaşlardan topladığı 1 tona yakın kurban etini, ihtiyaç sahiplerine dağıtan DİSDER üyeleri, büyük takdir topladı. DİSEDER Başkanı Bayram Uysal kurban eti dağıtımlarının bayram boyunca ve bayramdan sonrada devam edeceğini söyledi.

Mahalle ve köy muhtarlarının tespit ettiği ihtiyaç sahiplerine ulaştıklarını ifade eden Uysal, “Bu Kurban bayramında, hayırsever vatandaşlarımızdan kurban etti topladık. Çevresinde kurban eti dağıtacak kimse bulamayan hayırsever vatandaşlar, bize ulaştılar. Bizde tespit ettiğimiz gerçek ihtiyaç sahiplerine bu etlerin dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Kurban Bayramı’nın ilk gününden bugüne kadar merkez, merkeze bağlı köyler ve ilçelerde 1 tona yakın et dağıtımı gerçekleştirdik. Hayırsever vatandaşlarımız bize güvendikleri için, sağ olsunlar kurban paylarını bizimle paylaştırdılar. Bizlerde bu etleri gerçekten ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Şu anda elimizde bol miktarda, kurban etimiz var. Dağıtımlarımız artarak devam ediyor. Dernek üyelerimiz kendi araçları ve derneğimizin aracı ile gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşıyorlar. Kurban eti dağıtımının yanı sıra, bayramda çocuklarımızın yüzünü güldürmek için de, onlara oyuncak hediye ederek, çikolata ve şeker ikram ediyoruz” diye konuştu.  

HABER: Savaş ARI