Kültür Mahallesi Süleyman Kuyumcu Caddesi üzerinde bugün sabah saatlerinde yaralı köpek gören çevre esnafı, sokak köpeğinin alınarak barınakta tedavisi için durumu Düzce Belediyesi Beyaz Birimine bildirmişti.

İhbara rağmen yaralı köpeğin alınmaması üzerine Beyaz Masa birimini defalarca arayan esnaflar her seferinde telefondaki görevliden ‘Belediye Ekipleri birazdan köpeği alacak’ cevabını aldı.

Yaralı köpek, saatler sonra Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından alınarak tedavisi için Düzce Belediyesi Hayvan Barınağına götürüldü.

Kanlar içinde kalan yaralı köpeğin geç alınmasının arka planında ise, Düzce Belediyesi Beyaz Masa birimi olduğu ortaya çıktı.

Alınan bilgilere göre; Beyaz Masa ilgili ihbarı Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne geç ulaştırdı.

İhbarı alan Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri de yaklaşık 1 saat içinde yaralı köpeği alarak, tedavisi için Kurtsuyu Köyü mevkiinde bulunan Düzce Belediyesi Hayvan Barınağı’na götürdü.  Beyaz Masa biriminin ise konu ile ilgili mazereti ise, “İhbarın geldiği saatlerde internet bağlantısında sıkıntı vardı” oldu.

Öte yandan barınakta tedavi altına alınan yaralı köpeğin, iyileşmesinin ardından tekrar alındığı bölgeye bırakılacağı bildirildi.

HABER: Savaş ARI