A grubunda oynanan Üçyolspor Düzce Modern Eğitimcilerspor maçının uzatma bölümlerinde maçın hakemi tarafından çalınan penaltı ortalığı karıştırırken, Düzce Modern takımının idarecileri maçın hakeminden memnun olmadığını belirtti. Üçyolspor Düzce Modern  Eğitimcilerspor maçı 2-2 sona ererken iki takım da puanları paylaşmış oldu.

Son haftaların flaş ekibi Hamidiyespor Çiftlik Gençlikspor’a 2-1 yenilmesi büyük bir sürpriz oldu. Çiftlik Gençlikspor bu galibiyet ile çok önemli bir 3 puan alırken hem düşme potasından uzaklaştı hem de  ilk 2 için iddiasını devam ettirdi.

Beçispor, Dikmeli müsabakasında 1-0 geriye düşmesine rağmen müsabakayı 4-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Beçispor’un ilk 2 için iddiası devam ediyor. A grubunda ilk 2 için 5 takım mücadele ederken düşme potası bir hayli ilginç hale geleceğe benziyor. 

B grubunda ise Kirazlıspor ve Koçyazı takımları diğer takımlar arasında büyük fark oluştu. Koçyazıspor-Kirazlı maçında, Kirazlıspor 4-0 galip gelerek şov yaparken puanını 16 yapıp liderliğine devam dedi. Koçyazıspor bu mağlubiyet ile 15 puanda kaldı.

Gölyaka İlçe Sahasında oynanan Saçmalıpınarspor Özbalatlıspor maçı 2-2 biterken takımlar puanları paylaştılar. Altunçayspor deplasmanda Üçköprüspor’u 5-3 yenerken rahat bir nefes aldı. Çok entresan bir grup olan B grubu 4 takımın hem ilk 2 için hem düşmemek için mücadele verecek olması ilginç olarak nitelendiriliyor.