Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında amatör spor kulüplerinin desteklenmesi amacıyla düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile açılış yaptı. Düzce 18 Temmuz Spor Salonunda 123 spor kulübüne malzeme desteği yapıldı. Amatör Spor Kulüplerine malzeme yardımı törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (ASKF) Düzce Şubesi Başkanı Erdoğan Bıyık, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, amatör spor kulüpleri temsilcileri ve sporcular katıldı.

123 KULÜBE YARDIM
Malzeme dağıtım töreninde konuşan Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (ASKF) Düzce Şubesi Başkanı Erdoğan Bıyık; ‘’ Sağlıklı, ülkesine devletine , çevresine ve ailesine sahip çıkan, büyüklerine saygılı gençler yetiştirmek için spora ve sporcuya yatırım yapmak zorundayız. Çocuklarımızı ilgi duydukları spor branşlarına yönlendirmeli ve takip etmeliyiz’’ ifadelerinde bulundu.



Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ise  ASFK Başkanı  Erdoğan Bıyık’ a, yönetim kuruluna ve sporculara teşekkür etti.