Düzce 1. Amatörde oynanan Aziziyespor-Çamköyspor müsabakasında puanlar karşılıklı bölüşülürken maç 1-1 sonuçlandı. Karaca Çobanspor, Altunçayspor’u 4-3 yenerken müsabakada toplam 7 gol atıldı. Karaca Çobanspor bu galibiyet ile lige üç puan ile başladı. Düzce Modern Eğitimcilerspor, Beyörenspor’u 2-1 yenerken üç puanını hanesine yazdırdı. Kabalakspor ise Özbalatlıspor’u 4-1 yendi.

Bu grupta Kabalakspor, Karaca Çobanspor ve Düzce Modern Eğitimcilerspor lige üç puan ile başladı ve ilk üç sıraya yerleşti. Aziziyespor ve Çamköyspor takımları 1 puan ile lige başlarken Altunçayspor, Beyörenspor ve Özbalatlıspor lige puansız başlayan takımlar oldu.

Düzce 1. Amatörde diğer grupta ise Çiftlik Gençlikspor Kurtsuyu takımını 1-0 yenerken lige üç puan ile başlamış oldu. Ligin tecrübeli takımlarından Beçispor ilk maçta farklı galibiyet alarak rakibi Özsüt Avlayanspor’u 4-1 yenmeyi başardı. Koçyazıspor ise Yazıpınarspor ile 2-2 berabere kalıp puanları bölüştü. 1934 Selamlarspor, Tavak Çimenspor’u 2-1 yenerek lige üç puan ile başladı.

Bu grupta ise Beçispor, 1934 Selamlarspor ve Çiftlik Gençlikspor lige üç puan ile başlarken Yazıpınarspor ve Koçyazıspor lige 1 puan ile başladı. Tavak Çimenspor, Kurtsuyuspor, Özsüt Avlayanspor lige puansız başladı.