Düzcespor’da Çarşambaspor maçı öncesi sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Önceki gün Düzcespor Store’da  satışa çıkan  bu maçın kapalı tribün biletleri  yoğun talep üzerine tükendi. Maraton ve kale arkası tribünlerinin biletlerinin de maçtan önce biteceğine kesin gözüyle bakılıyor.   Düzcespor yönetimi ise maç öncesi ve maç sonrası yapılacak olan şampiyonluk kutlamaları için hazırlıklarını sürdürüyor. Şampiyonluk kutlamasının ilki,maç öncesi Kolpa Grubunun 18 Temmuz Stadındaki konseriyle başlayacak. Şampiyonluk   kutlaması daha sonra Anıtpark’ta Gülben Ergen konseriyle renklenecek. 


ŞAMPİYONLUĞUNU GALİBİYETLE TAÇLANDIRACAK
2021- 2022 sezonun  3.Lig  2. Grup şampiyonu olan ve 21 yıl aradan sonra 2.lige yükselen Düzcespor, sezonun son haftasında,   7 Mayıs Cumartesi günü 18 Temmuz Stadında saat 15:00’de başlayacak olan maçta Çarşambaspor  konuk edecek. Düzcespor’da hedef; sezonun ilk yarısında, deplasmanda 2-1 yenildiği Karadeniz ekibi Çarşambaspor’u taraftarının önünde yenerek, hem iç saha yenilmezliğini sürdürmek, hem ilk maçın rövanşını alarak, şampiyonluğunu güzel bir galibiyetle taçlandırmak.  Düzcespor’da Çarşambaspor maçı öncesi sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Bu maçı ise İzmir Bölgesinden B klasman hakem Hasan Avcı yönetecek


ŞAMPİYONLUK KONSERLERİ RENKLİ GECECEK

Önceki gün Düzcespor Store’da satışa çıkan Düzcespor- Çarşambaspor maçının kapalı tribün biletleri tükendi. Maraton ve kale arkası tribünlerinin biletlerinin ise maç saatinden çok önce tükeneceği ifade edildi. 18 Temmuz Stadının tribünlerinin ise maç saatinden iki saat varken açılacağı kaydedildi.  Düzcespor yönetimi ise şampiyonluğun  bayram havasında kutlanması ve taraftarın mutlu olması için,  konser programları organize etti. Şampiyonluk kutlamasının ilk konseri, maç öncesi, 18 Temmuz Stadında Kolpa Grubunun konseriyle başlayacak. Kutlamalar daha sonra Anıtpark’ta saat 19:00’dan itibaren Gülben Ergen konseriyle renklenecek. 


Haber. Harun Can Şerbetçi