Grubumuzda 2 müsabaka hariç sezonun ilk yarısı sona erdi. Bu hafta oynanacak Bergama Belediyepor - Bursa Yıldırım, Kırıkkale B.A. - Bayrampaşaspor maçları ile TFF 3. Lig 4. Grupta sezonun ilk yarısı sona ermiş olacak. Düzcespor ilk yarıda oynadığı 16 maçta 8 galibiyet 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 25 gole karşılık kalesinde ise 18 gol gördü ve 29 puan topladı. Düzcespor lider Kelkit Belediyespor’dan 2, Bursa Yıldırımspor ve 68 Aksaray takımından 1 puan geride ilk yarıyı bitirdi. Düzcespor ikinci yarıda Aksaray Belediyespor ve Adıyamanspor deplasmanlarına çıkarken Kelkit Belediyespor ve Bursa Yıldırım takımlarıyla Düzce 18 Temmuz Stadyumunda karşı karşıya gelecek.  Kırmızı lacivertliler grubumuzda ilk beş için mücadele veren Orduspor’dan 5, Alanya Kestel takımından 6 puan önde bulunuyor. Düzcespor ikinci yarıda Orduspor ile iç sahada oynarken deplasmanda Alanya Kestel ile karşı karşıya gelecek.

MAÇLAR 2. YARI ZORLU GEÇER

Türkiye liglerine bakıldığında ligin 2. yarıları daha zorlu geçerken şampiyonluğa yakın olan ve küme düşme potasında bulunan takımlar transfer yaparak takımlarını güçlendiriyorlar. Ligin ikinci yarılarında verilere bakıldığında kıran kırana geçerken Düzcespor yapacağı nokta transferlerle zirvenin tek hakimi olma peşinde koşacak.

OYUNCULARA İZİN VERİLDİ

Düzcespor teknik direktörü Kemal Kılıç tarafından oyunculara Pazartesi gününe kadar izin verildi. Oyuncuların Pazartesi günü Düzcespor tesislerinde toplanacağı ve daha sonra Antalya iline kampa gideceği öğrenildi. Düzcespor yönetim kurulu transfer çalışmalarına devam ederken yapılacak transferlerin kampa yetişmesi için yönetimi aralıksız çalıştığı gelen haberler arasında yer alıyor.