Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün ‘Spor Şehri Düzce’ projesi kapsamında Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte geçtiğimiz yıl temelleri atılan il genelinden 7 bin gencin sporla buluşturulmasını sağlayan Yaz Spor Akademisinde başvurular başladı.

BU YIL HEDEF 10 BİN GENÇ SPORCU
Ulaşım ve malzeme desteği Düzce Belediyesi tarafından karşılanan, antrenör ve tesis konusunda ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün destek verdiği Yaz Spor Akademisin de bu yıl ki hedef 10 bin gence ulaşmak olarak belirlendi.

30 BRANŞTA 60 ANTRENÖR GÖREV YAPACAK
20 Haziran – 02 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ve 6-18 yaş arası çocuklar için ücretsiz düzenlenen Yaz Spor Akademisinde, Atletizm, Cimnastik, Atıcılık, Bisiklet, Bocce, Çim Hokeyi, Satranç, Taekwondo, Badminton, Hentbol, Karate, Geleneksel Okçuluk, Voleybol, Kick Boks, Okçuluk, Tenis, Basketbol Futbol, Boks, Judo, Yüzme, Engelli Yüzme, Engelli Okçuluk, Wushu, Bilardo, Güreş, Hentbol, Eskrim, MuayThai, Oryantring ve Masa Tenisi olmak üzere toplam 30 branşta 60 antrenör ile eğitim verilecek.

Kayıtlar,  http://duzce.gsb.gov.tr/HaberDetaylari/30/1/249030/yaz-spor-okullari-basliyor.aspx adresinden online sistemle yapılmaktadır.

Haber: Manşet Spor Servisi