Temsilcimiz Düzcespor’un da mücadele ettiği TFF 3. Lig 4. Grubun 26. haftası kıyasıya mücadeleler ile sona erdi. Kırmızı lacivertli ekip grubumuzun 26. haftasında Alanya Kestelspor deplasmanından galibiyetle ayrılarak adını liderlik tahtına yazdırdı. Düzcespor hız kesmeden çalışmalarını 52 Orduspor karşılaşması için sürdürüyor. Modafen’i evinde ağırlayan Adıyamanspor 4-1’lik skorla Modafen’i bozguna uğrattı ve 46 puan ile 2. sıraya oturmayı başardı.

Siirt İl Özel İdaresi deplasmanına konuk olan Aksaray Belediyespor 2-0’lık skorla deplasmanda şoka uğradı ve 4 haftadır sallantılı şekilde giden beraberlik galibiyet ikilemini sonlandırdı. 45 puan ile 3. sırada konumlandı. Geçtiğimiz hafta temsilcimiz Düzcespor’dan 4-2’lik mağlubiyeti bu hafta 52 Orduspor galibiyeti ile telafi eden Bursa Yıldırımspor aldığı 2-1’lik Orduspor galibiyetiyle 43 puanda 4. sırada konumlandı.

2 haftadır beraberlik serisini sürdüren Kelkit bu haftada Bayrampaşaspor beraberliğiyle serisini sürdürdü. Kelkit topladığı 43 puan ile grubumuzun 5. sırasında yer aldı.

TFF 3. Lig 4. Grupta 26. haftanın maçlarında alınan sonuçlar şu şekilde:

Haber: F. UÇAR