Kadın Futbol 3. Liginde İlimizi temsil edecek olan Düzce Kadın Futbol Takımının Yeni Yönetimi, Kulübün, kamuoyuna, basına ve bürokrasiye tanıtmak amacıyla, “ Birlik ve Beraberlik Kahvaltısı” düzenledi. Koru Köy Sosyal Tesislerindeki kahvaltıya yoğun ilgi vardı. Kahvaltıda, Kulübe maddi ve manevi destekte bulunan DESA Deri Genel Müdürü ve OSB Yönetim Kurulu Üyesi Caner Alpar’a Teşekkür Plaketi verildi.

Programın sunumunun Yönetim Kurulu Üyesi Birol Aksu’nun yaptığı kahvaltıda, bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Azade Ay, yaptığı konuşmada, kulübün bu güne gelene kadar geçirdiği evreyi ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü:” Amacımız ülkemize iyi yetişmiş, yeni sporcular kazandırmaktır. Ama en çokta, sporun birleştirici etkisi üzerinden, gen kızlarımızın, çocuklarımızın elinden tutmak, onlar için fırsat eşitliğini tesis etmeye destek olmaktır. Onların hayatın dokunmaktır. İnanıyorum ki, Kadın Spor Kulübünde yetişen sporcular, kadın futboluna umutlar katacak, ileri de Düzceli kızlarımıza birer rol model olacaktır.”

  KIRMIZI ŞİMŞEKLER’LE BİRLİK’TE DÜZCESPOR’A TEZAHURAT DESTEĞİ

Kadın Futbol Kulübü daha sonra Yönetim Kurulu Üyeleri ve sporcular, 18 Temmuz Stadında oynan Düzcespor-Hacettepe maçını izlediler. İlk yarıyı kapalı tribünde izleyen Kadın Futbol Takımının yöneticileri ve sporcuları, ikinci yarıda Maraton Tribününe giderek Kırmızı Şimşekler taraftar gurubuyla birlikte Düzcespor’a tezahüratlarıyla destek verdiler.

Kırmızı Şimşekler Taraftar gurubu da bundan sonra Kadın Futbol Takımının maçlarında destek sözü verdiler.

Haber: Harun Can Şerbetçi.