Elmacıkspor’u 4-0 yenen Bahçeköy spor play - off için iyi bir başlangıç yapmış oldu. 6 Takım arasında 5 Hafta oynanacak play Off maçları sonunda, 1 takım Süper Amatör Kümenin yeni takımı olacak.

 1 inci Amatör Kümeden, Süper Amatör Kümeye çıkacak 4. takımın belirlenmesi için 5 hafta sürecek play - off maçlarının ilk karşılaşmaları oynandı.  Bir maçın 2-2 berabere bittiği ilk Haftadaki 3 maçta toplam 15 Gol atıldı. En gollü karşılaşma ise Dadalı spor ile Dedeler spor arasında oynanan maç oldu. Bu maçta toplam 7 gol filelerle buluştu. 

BAHKÖYSPOR VE DADALISPOR İYİ BAŞLADI

Nurettin Zafer Stadında oynanan play - off grubunun ilk haftasında Bahçeköyspor, Elmacıkspor’u 4-0 mağlup etti.  Şıralık Stadında oynanan bir diğer maçta, Dadalıspor ile Taraşspor karşılaştı.  Bu maçı, Dadalıspor 4-3 kazanarak ilk haftayı galibiyetle kapattı. Şıralık Stadındaki son maçta ise Çiftlik Gençlikspor ile Dedelerspor ile 2-2 berabere kaldılar ve sahadan 1’er puanla ayrıldılar.

2’nci HAFTA MAÇLARI AÇIKLANACAK

1’inci Amatör Kümenin 2’nci Maçlarının oynanacağı saha ve saatleri önümüzdeki günlerde Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından belirlenecek.

Haber: Harun Can Şerbetçi