Düzce ilini başarıyla temsil eden Çilimli Belediyespor grubundaki son maçını 3-1 ile geçti. Çilimli Belediyespor grubunda 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alarak 10 puanla grubu lider tamamladı. Çilimli Belediyespor bu zamana kadar buralara nasıl geldi sorusu akla gelirken Çilimli Belediyespor istikrarlı gidişinin meyvelerini toplamaya başladı. Nasıl mı? 

1-Üç sezondur aynı yönetimle devam edilmesi

2-Bölgesel amatör kümenin tecrübeli teknik adamı Nedim Akbulut ile ısrar edilmesi

3-Çilimli Belediye başkanı Muhsin Yavuz’un devamlı takımın yanında bulunması çok reklam yapmaması

4-Çilimli ilçe halkının takımı benimsemesi

5-Tüm Düzce ili ve ilçeleri Çilimli Belediyespor destek vermesi

ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR NASIL OYNADI

Çilimli Belediyespor Karamürselspor karşısında mükemmele yakın mücadele örneği göstererek müsabakayı 3-1 kazanmayı bildi. Maça gelince taraftarını arkasına alarak oyuna iyi başlayan Çilimli Belediyespor olurken ilk 15 dakika rakibin üzerine giderek oyunu forsa etti. Daha sonra Karamürselspor oyunda ilk önce dengeyi daha sonra temsilcimiz Çilimli Belediyespor’un üzerine giderken Çilimli Belediyespor savunma duvarını bir türlü aşamadı. Çilimli Belediyespor teknik direktörü Nedim Akbulut burada akıllı taktik anlayışı işe yaradı hücum yaparken beraber çıkılırken rakip hücum yaparken takımını topun arkasına alıp rakibini dar alana sıkıştırıp kaptığı toplarda süratli oyuncularla gol aradı. İlk yarının sonunda peş peşe bulduğu gollerle birden 2-0 öne geçen Çilimli Belediyespor büyük avantaj elde etti. İlk yarının son düdüğü ile devre 2-0 biterken Karamürsel teknik direktörü çıldırıp Çilimli Belediyespor oyuncusuna saldırdı rakip Karamürsel oyuncuları da Çilimli Belediyespor taraftarlarına el kol hareketi yaparak çileden çıkardı. Bu esnada maçın yardımcı hakemi rakip oyuncunun bu hareketini görmezlikten gelerek oyuncular soyunma odasının yolunu tuttu.

TAM BİR SİNİR HARBİ

İlk yarı soyunma odasının önünde büyük atışmalar yaşanırken Karamürsel oyuncusu cama yumruk attığı daha sonra elini kestiği ardından ambulans ile hastaneye gittiği öğrenildi.

MAÇIN 2.YARISI

İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Çilimli Belediyespor 2.yarıda oyuna 10 kişi devam etti sebebi ilk yarı sonunda olayların içinde olduğunu ifade eden maçın hakemi tarafından oyundan ihraç ettiğini için ama bakıldığında olayları başlatan Karamürsel oyuncu grubu olduğunu tüm izleyenler gördü. 2.yarıya 10 kişi devam eden Çilimli Belediyespor savunmaya çekilirken kontra oynamaya başladı. Bu kontrada 3-4 net pozisyon bulurken müsabaka ilk önce -2-1 daha sonra Çilimli Belediyespor’un güzel golü ile durum 3-1 olunca Çilimli Belediyespor derin bir oh çekti. Oyunun içinde doğru yerde doğru zamanda oyuna hamle yapan Nedim Akbulut alkışları hak etti. Müsabakayı 3-1 kazan Çilimli Belediyespor grubu lider tamamlarken rakibi bir diğer Kocaeli temsilcisi Kullaspor oldu. Şimdi ne olacak Çilimli Belediyespor Kullar maçın ı kazanması halinde yarı final ardından 3.lig final maçına çıkacak. Bu final maçını kazanması halinde 3.lig kapısı açılacak. Çilimli Belediyespor Karamürsel karşısında oynadığı istekli arzulu oyunu ortaya koyması halinde neden olmasın yeter ki buna inansınlar.