Düzce Süper Amatör Küme’de hafta sonu iki ayrı grupta, üst sıralarda yer almak isteyen takımlar ile alt sıralardan kurtulmak isteyen takımların arasında oldukça çekişmeli ve mücadele içinde geçen maçlar oynandı. Düzce Süper Amatör Kümenin A ve B gruplarında yer alan takımlar arasında oynanan toplam 5 maçta, 19 gol filelerle buluştu. Bol gollü maçların oynandığı hafta sonunda bir maç golsüz sonuçlandı.

Liderler yerini korudu

Haftanın sonuçlarına göre şampiyonluk iddiasıyla yoluna devam eden Cumayeri Belediyespor, Gümüşova Gençlik karşısında 4 golle aldığı 3 puan ile A grubunda liderliği sürdürdü. B grubunda ise Düzce81 Yıldızspor da zirvedeki yerini averajla da olsa korumaya devam ettirdi.

Toplu sonuçlar

Düzce Süper Amatör Küme’de, 2 ayrı grupta oynan maçlarda alınan toplu sonuçlar şöyle: Beçispor:0- Düzce81 Yıldızspor:5, Hamidiyespor:2- Gölyaka Belediyespor:3,  Kirazlıspor:4- Yığılcaspor:1,  Gümüşova Gençlikspor:0- Cumayeri Belediyespor:4, Kabalakspor:0 Aydınpınarspor:0.

Çarşamba Süper Amatör günü

Süper Amatör Küme’nin iki ayrı grubundaki karşılaşmalara 22 Aralık Çarşamba günü de iki maç ile devam edilecek.  Maçların programı şöyle: Nurettin Zafer Stadı: Saat: 18.30-  Aydınpınarspor- Beçispor. Şıralık Stadı: Saat:18.30-  Eminaçmaspor- Kaynaşlı Belediyespor.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ