Grubumuzda Perşembe günü saat 14:00 de başlayacak, maçların zorlu geçeceği tahmin edilirken oynanacak maçların tahminini şu şekilde yapıldı:

ADIYAMANSPOR-MUĞLASPOR

Haftanın en kolay maçı olarak gösterilirken bu müsabakayı Adıyamanspor rahat geçeceği tahmin edilmekte. Adıyamanspor şampiyonluğa oynarken, Muğlaspor küme düştü gibi, geçen sene 3. ligte Play Off oynayan Muğlaspor bugüne bakıldığında Bal Ligine düşmüş durumda Muğlaspor - Adıyamanspor deplasmanında alaçağı 1 puan bile çok büyük sürpriz olarak değerlendirilir.

BAYRAMPAŞA-BERGAMA BELEDİYESPOR

Son haftaların iki formda takımı bu hafta karşı karşıya gelirken, maçın favori takımı Bayrampaşa Bergama belediyespor ise alacağı 1 puan çok büyük bir sürpriz olmaz. Bayrampaşa Play Off’lara katılmak için bu maçı mutlaka kazanmak zorunda. Bergama Belediyespor ise küme düşme mücadelesi veriyor.

SİLİVRİSPOR-KIRIKKALE ANADOLU

Her iki takımda küme düşme mücadelesi verirken, mağlup olanın işi çok zor. Silivrispor - Kırıkkale arasında oynanacak müsabaka berabere bitecek gibi görünüyor, daha sonraki ihtimal ise Silivrispor galibiyeti olacak.

 BURSA YILDIRIM-KELKİT BELEDİYESPOR

Her iki takımda kontrollü oyun anlayışı ile oynarken 2. yarıda bu anlayış hücum futboluna dönerken, her iki takımda bu yüzden çok puan kaybetti. Bu müsabaka beraberlik kokarken daha sonraki tahmin Bursa Yıldırım’ın galibiyeti.

 ALANYA KESTELSPOR-SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR

Alanya Kestelspor - Sultanbeyli Belediyespor arasında oynanacak maçın galibiyete yakın olan taraf Alanya Kestelspor Sultanbeyli Belediyespor ise mağlup olması halinde küme düşeceği gözükmekte.

DÜZCESPOR-ORDUSPOR

Haftanın en zorlu maçlarından bir tanesi gözükürken son haftaların formda takımı Düzcespor bu maçı kazanacak güce sahip ama Orduspor’da kolay lokma değil seyir zevki yüksek olan bu maçı Düzcespor kazanır ve yoluna devam eder düşüncesi hakim. Bu maçın hakemleri İstanbul bölgesinden atandı.

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR-AKSARAY BELEDİYESPOR

Haftanın zorlu maçlarından olan bu müsabaka ilk önce beraberlik daha sonra Karaköprü Belediyespor galibiyete daha yakın olan taraf. Aksaray Belediyespor son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle moral çöküşü içinde Karaköprü Belediyespor ise son haftaların formda takımı.

SİİRT İL ÖZEL İDARE-MODAFEN

İki takımda çok formda ve küme düşme adaylarından olan takımlar ilk önce bu müsabaka berabere bitecek denilirken daha sonra Siirt takımı galibiyete daha yakın olan taraf. Modafen alacağı 3 puan ise kendisine çok yarayacak.