Oyuna hakim olan ve pozisyonlara giren tarafın Beyköy Belediyespor olduğunu belirten Akbulut, Beyköy Belediyespor'un ilk dakikalarda mağlup duruma düşmesine rağmen oynadığı oyun ile müsabakayı kazanacağını sahada maçı çok istediğini gösterdiğini söyledi. Akbulut İkinci yarıda Beyköy Belediyespor'un çok baskılı oynamasına rağmen son vuruşları yapamadığını belirtti.

Ancak kalesinde de hiç pozisyon vermediğini söyleyen Akbulut, çok gol pozisyonuna girmesine rağmen pozisyonları
  cömertçe harcadığını dile getirdi.Teknik Direktör Nedim Akbulut, transfer edilen yabancı oyuncunun kaliteli bir oyuncu olduğuna dikkat çekerek “gerçekten yoruluncaya kadar sahada mücadele etti.” şeklinde ifade etti.

Akbulut, “Böyle maçlarda çok gol pozisyonlara fazla girilmez. Ama Beyköy Belediyespor çok pozisyona girdi. son dakika penaltı golü de olsa maçı kazanmayı hakketti.” diye söyledi. Kaynaşlı Belediyespor Yığılcaspor maçını da değerlendiren Akbulut,
 “Kaynaşlı Belediyespor çok erken golü bulmasına rağmen ,Yığılcaspor  dengeyi kurdu.  Kaynaşlı Belediyespor’un üzerine gidip golü buldu. Bu golden sonra Bayram’ın kırmızı kart görmesi Kaynaşlı Belediyespor’u 10 kişi bıraktı. İlk yarının son dakikasında bir kırmızı kart daha çıkınca Kaynaşlı Belediyespor’un 9 kişi ile mücadele etti. Ama yine de iyi mücadele ederek maçı kazandı.” Dedi.

 Akbulut maçın hakemlerinin çok kolay kart çıkarttıklarını belirtti. Bayram’ın kırmızı kart görmesinin çok ağır bir karar olduğunu ifade eden Akbulut, “çok basit sözlerle oyuncu kart ile cezalandırılmamalı bence gösterilen kartlar çok ağır oldu.” diye ifade etti. Teknik Direktör Nedim Akbulut,   Bayram’ın ligi biraz hafife aldığını daha sonra Nihat Hoca’nın kendisi ile konuşmasıyla kendisini düzelttiğini söyledi. Akbulut hakemlerin daha dikkatli olmasını isteyerek “yok yere oyuncu atılmamalı, oyuncuyu sahada tutmak gerekir.” dedi.

spor servisi