2021-2022 Sezonunda Türkiye Basketbol Federasyonu Bölgesel Genç Kız Ligi A grubunda  maçlarını 3. Olarak tamamlayan Düzce Atletik Kız Basketbol Kız Basketbol Takımı kendi sahasında 66-65 yendiği Çankaya Üniversitesi Kız Basketbol Takımı ile deplasmanda karşılaşacak. 

Düzce Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı bu maçtan galip ayrılması halinde yarı finale ismini yazdırmayı başarmış olacak. Düzce Atletik-Çankaya Üniversitesi karşılaşmasının rövanşı, 6 Mayıs 2022 Cuma günü Çankaya Üniversitesi, Olimpik Spor Salonunda oynanacak. Müsabaka saat 13.00’te başlayacak.

KÖKLÜ TAKIM’LARI YENMEYİ BAŞARDI

2021-2022 Sezonu Bölgesel Gençler Liginde  ilimizi temsil eden ve  bu gün kadar Türkiye’nin köklü ve daha deneyimli takımlarıyla başa baş mücadele eden ve  bir çoğunu da yenerek adından övgü ile söz ettiren Düzce Atletik Genç Kızlar Basketbol Takımı, oynadığı Play-Off maçları sonunda ilk 8 takım arasına girmeyi başardı.  

BU MAÇTAN GALİP ÇIKARSA YARI FİNALDE

Düzce Atletik Basketbol Takımı ilk 8 grubunda 6 Mayıs Cuma günü oynayacağı Çankaya Üniversitesi Kız Basketbol Takımını da elemesi halinde Gençler Liginde, 4 takımın mücadele edeceği yarı final maçlarında güçlü rakipleriyle karşılaşacak. Düzce Atletik Genç Kız Basketbol Takımı,  Başkent Üniversitesi Takımı  ile oynayacağı bu maç için 5 Mayıs Perşembe günü Ankara’ya hareket ederek karşılaşma öncesi son antrenmanını yapacak.

Haber: Harun Can Şerbetçi