Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve kıyasıya rekabete sahne olan 2016-2017 Okul Sporları Genç Erkekler Tenis Turnuvası sona erdi. Turnuvaya katılarak okullarını temsil eden Düzce Doğa Okulları lise öğrencileri, zorlu geçen karşılaşmaları başarıyla aşarak, il 1.’si oldu.

Birçok okuldan öğrencinin yer aldığı ve Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün tenis kortunda yapılan liseler arası tenis turnuvasında 1. olan Düzce Doğa Okulları lise öğrencileri İbrahim Aykut, Bahadır Aycan, Yiğit Şahin ve Mustafa Mert Özyılmaz, azimle çalıştıklarını belirterek, büyük özveri göstererek hazırlandıkları turnuvanın meyvesini almaktan gurur ve mutluluk duyduklarını ifade etti.  

Bu dereceyi onlara kazandıran öğretmenleri Tülin Met, Sinem Öney ve Deniz Sami Arslan Kılıç’a da teşekkür eden öğrenciler, turnuvaya hazırlık aşamasında büyük emek sarf eden öğretmenlerinin de katkısıyla 2016-2017 Okul Sporları Genç Erkekler Tenis Turnuvası’nda galip ayrıldıklarını belirtti.


4’TE 4 BAŞARI!
2016-2017 Eğitim öğretim yılında Bolu Doğa Okulları Kampüsü olarak eğitimde farkındalık yaratan Özel Bolu Doğa Anadolu Lisesi farkını basketbol alanında da gösterdi. 



Özel Bolu Doğa Anadolu Lisesi erkek basketbol takımı, Gençlik Spor İl Müdürlüğü okul sporları servisinin düzenlemiş olduğu Liseler Arası Genç A Erkek kategorisi basketbol turnuvasında grupta oynadığı tüm maçları alarak 4 galibiyetle gruptan lider olarak çıkmayı başardı.