Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün büyük desteğiyle yarının Milli Güreşçilerini yetiştiren Düzce1881 Güreş İhtisas Kulübünün ve Milli Takımımızın  Antrenörü İsmail Ünal’ın  çalıştırdığı Düzce Spor Lisesi öğrencisi, Alper Akbal  katıldığı Balkan Şampiyonasında,  Serbest Dal ve  U15 Kategorisinde  2. oldu ve  Ülkemize, Gümüş Madalya  getirdi.  

Yunanistan’ın  Xanthi  Kentinde gerçekleşen Balkan Şampiyonasında, 2. olarak kürsüye çıkan, Düzceli Milli Güreşçi  Alper Akbal’ın  bu başarısı hem öğrenim gördüğü Spor Lisesinde,  hem de  1881 Güreş İhtisas Kulübünde sevinçle karşılandı. Düzce Spor Lisesi Müdürü Gökmen Zeki,  öğrencisinin bu başarısından dolayı gurur duyduklarını ve kendisi ve Antrenörü  İsmail Ünal’a  ve tüm yöneticilere teşekkür etti. Başarılı genç sporcumuz Alper Akbal’ın Antrenörü  İsmail Ünal’da Öncü TV’ye yaptığı özel açıklamada, Milli Sporcusu  Alper Akbal’ın bu başarısından gurur duyduklarını ifade etti.  

MİLLİ TAKIM ANTRENÖRÜ İSMAİL ÜNAL: BU BAŞARI’DAN GURUR DUYDUK”

Düzce 1881  Güreş İhtisas Kulübü sporcusu   ve Spor Lisesi öğrencisi, Alper Akbal Yunanistan’ın Xanthhi Kentinde düzenlenen Balkan Şampiyonasında 2. Oldu ve Gümüş madalya kazandı. 2’ncilik kürsüsüne çıkarak ülkemize ve Düzce’mize bu başarıyı yaşatan 15 yaşındaki  Milli Takım Sporcu, Alper Akbal’ın ve Milli Takımımızın  Antrenörü İsmail Ünal,  Öncü TV’ye yaptığı özel açıklamada, Balkan Şampiyonasında serbest stilde,  U15 kategorisi ve 41 kiloda Milli Sporcusu Alper Akbal’ın  elde ettiği  bu başarıdan dolayı hem ülkemiz, hem Düzce’miz için gurur duyduğunu söyledi.

Ünal, açıklamasında, “Bir süredir, Düzce 1881  Güreş  İhtisas Kulübü olarak Balkan Şampiyonasına hazırlanıyorduk.  Daha sonra ben, Milli Takım Antrenörü olarak Milli Takım Kampına kampının ardından,  Balkan Şampiyonasına 11 sporcu ile gittik.Yunanistan’ın Xanthi  kentindeki şampiyonada kulübümüzde  yetiştirdiğimiz  ve Düzce Spor Lisesi öğrencisi Milli Sporcumuz   Alper Akbal, finale yükseldi.  Finalde, Alper Akbal,  Makedonyalı rakibine elenerek kilosunda Balkan 2. Oldu. Biz Ülkemiz ve Düzce’miz için elimizden gelenin en iyisin yapmaya gayret ettik.” Dedi.

"SPOR LİSESİ MÜDÜRÜ GÖKMEN ZEKİ:” ÖĞRENCİMİZİN BAŞARISI İLİMİZ ADINA SEVİNDİRİCİ”

 Düzce Spor Lisesi Müdürü Gökmen Zeki’de Öncü TV’ye yaptığı özel açıklamada duygularını şöyle ifade etti:”Yunanistan’ın Xanthi Kentinde yapılan Balkan Güreş Şampiyonasında, serbest stil, U15 kategorisi, 41 kiloda ülkemizi temsil eden,  Düzce Spor Lisesi öğrencimiz Alper Akbal 2. Olarak gümüş madalya alarak kürsüye çıkmıştır.  Milli Sporcu olan, öğrencimize, 1881 Düzce Güreş İhtisas Kulübü yöneticilerine ve Milli Takım Antrenörümüz İsmail Ünal’a teşekkür ederiz.”

BELEDİYE BAŞKANI DR. ÖZLÜ’NÜN YOĞUN DESTEĞİ VAR.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün   yoğun desteğiyle Ata Sporumuz Güreş’in yaşatılıp yarınların şampiyonlarının yetiştirilmesini amaçlayan   ve  Türkiye’deki müsabakalarda  9 altın madalyanın yanı sıra,  2’ncilik ve 3’ncülüğü ilimize getiren, Düzce 1881 Güreş İhtisas Kulübü’nün  Balkan Şampiyonası gibi uluslar arası  turnuvadan  Gümüş madalya ile dönmesi ise sevinçle karşılandı.

Haber: Harun Can Şerbetçi