19-21 Mart tarihlerinde Sakarya İlinde yapılan Yıldızlar Kız- Erkek Teakwondo Grup Müsabakalarına katılan Düzce kafilesinden,  Hatice Nisa Kır, Utku Kap ve Ahmet Ezzak Bidanok, çıktıkları ringde, güzel bir mücadele örneği göstererek madalya kazanmayı hak ettiler. Düzce’ye bu spor dalında bir başarı daha yaşatan gelecekte de istikbal vaat eden bu üç sporcumuz, 16-18 tarihleri arasında yapılacak olan Okul Sporları Türkiye finallerinde Düzce’yi temsil etmeyi hak ettiler.

BİLGİ ORTAOKULU’NDAN 2 BAŞARILI DERECE

Sakarya  ilindeki grup müsabakalarına  Teakwondo Milli Takım ve Düzce Teakwondo Kulübü Antrenörü  Hakan Şengönül nezaretinde ringe çıkan Bilgi Ortaokulu öğrencisi Hatice Nisa Kır, rakiplerini yenerek 1. Oldu.  Yine, Bilgi Ortaokulundan Hakan Şengönül’ün sporcusu, Utku Kap ise 3. elde ederek madalya kazanmayı hak etti.

MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU’NDAN 2.LİK MADALYASI

Sakarya’daki Teakowondo Grup Müsabakalarında Düzce kafilesinden yer alan ve  Antrenörü Kemal Yolay nezaretinde ringe çıkan Mustafa  Kemal Ortaokulu öğrencisi Ahmet Ezzak Bidanok ise 2. elde ederek kürsüye çıkıp madalya almayı hak etti.

TÜRKİYE FİNALLERİNE GİDECEKLER

Bu başarılı genç Teakwondo sporcumuz, 16- 18 Nisan tarihleri arasında Sivas ilinde yapılacak olan Okul Sporları Yıldızlar Kız- Erkek Türkiye finallerinde ilimizi temsil edecekler.

Haber: Harun Can ŞERBETÇİ