Düzce Belediye Başkanı Özlü, TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz Düzcespor’un stadyumunun ilk detaylarını aktardı.

Başkan Özlü Düzcespor’un yeni stadyumunun Şıralık bölgesine inşa edileceğini ve 8181 kişilik kapasiteye sahip olacağını belirterek, “Düzcespor’un yeni stadyumu Şıralık bölgesine inşa edilecek. Stadyum 8181 kişilik kapasiye sahip olacak. Bunun projesini biz üstlendik. Biz yapıyoruz. Stadımız özgün bir model olacak. Araçla gelecek olanlar için bir otopark ayırdık. Aziz Yıldırım bey ile görüştük, Düzce’ye gelecek. Bu konuda onunla istişare edeceğiz. Bu proje her şey dahil, 6 ay da bitirilecek. 2 ay geçti, 4 ayı var. 4 ay sonra bu proje ortaya çıkacak. İnşallah bu projenin inşaatına da bu sene başlanacak.” ifadelerini kullandı.

“DÜZCESPOR’A ANTRENMAN SAHASINI BİZ YAPTIK”

Düzcespor’a antrenman sahasının belediye tarafından yapıldığını ve Düzcespor kulübünün artık başka illere antrenman yapmak için gitmesine gerek kalmadığının altını çizen Özlü, konuşmasını şu şekilde sonlandırdı: Düzcespor’a antrenman sahasını biz yaptık. Düzcespor artık başka illere giderek antrenman yapmak zorunda değil. Binanın boyasını badanasını her şeyini yaptırdık. Amatör Spor Kulüpleri için bir stadyum inşa ediyoruz. Amatör spor kulüpleri de Düzcespor stadyumunun yanında müsabakalarını gerçekleştirecek. Fenerbahçe Spor Kulübü ile ortak bir futbol okulumuz olacak. Düzce’de artık bir spor kompleksi olacak. Şehrimize yakışır bir spor kompleksi inşa edeceğiz.”

Haber: F. UÇAR